Doen: onderzoekskosten en voorwaarden

Wanneer u een nieuwe creditcard krijgt, is het belangrijk om de voorwaarden en kosten te onderzoeken, zodat u weet waar u aan begint. U wilt weten wat het rentetarief is, hoe hoog late vergoedingen en retourkosten zijn en andere kleine lettertjes, zoals hoeveel buitenlandse transactiekosten zijn.

Als u een promotionele APR van 0% ontvangt, wilt u weten wanneer deze eindigt, zodat u uw uitgaven en kaartbetalingen dienovereenkomstig kunt plannen.

Niet doen: gebruik uw creditcard voor grote noodkosten

Veel mensen overwegen om in geval van nood creditcards te gebruiken. Dit is niet het slimste plan. Wanneer u een bedrijf heeft en er zich een financiële noodsituatie voordoet, kan dit een drastische invloed op u hebben en moeilijk terug te stuiteren. Geef in plaats daarvan prioriteit aan het laten groeien van een bedrijfsnoodfonds om als eerste verdedigingslinie te dienen wanneer zich onverwachte kosten voordoen.

Als u een kredietkaart aanvragen, dan kunt u dat online doen. U kunt ook een creditcard zonder BKR test aanvragen.

Doen: Overweeg zakelijke creditcards te gebruiken bij tussentijdse betalingen

Integendeel, het is vrij standaard om zakelijke creditcards te gebruiken voor kleinere aankopen als u tussendoor betaalt. Uw kredietlijn kan dienen als een geldkussen om u te helpen directe kosten te dekken totdat u meer betaling en inkomsten ontvangt.

Kosten zoals salarisadministratie, gereedschappen en ander materiaal behoren tot enkele veelvoorkomende uitgaven waarvoor bedrijfseigenaren creditcards gebruiken. Zorg er wel voor dat je een plan hebt om het saldo af te betalen en jezelf in zekere zin terug te betalen wanneer de benodigde fondsen arriveren.

Don’t: Max Out Your Business Credit Card

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar het is belangrijk om uw gebruik laag en beheersbaar te houden wanneer u een creditcard heeft, of het nu een zakelijke of een persoonlijke kaart is. Zodra u meer dan 30% van uw kredietlimiet begint te gebruiken, kan dit uw score beïnvloeden.

Als u probeert uw zakelijke kredietscore op te bouwen, is het beste om verstandig en als hulpmiddel te gebruiken om een positieve kredietgeschiedenis op te bouwen om te rapporteren.