Denk na over het soort werk dat u doet en de risico’s die u moet dekken: kan uw bedrijf een vergoeding krijgen van een ontevreden klant omdat zij van mening zijn dat u nalatig bent geweest? Is er een kans dat een lid van het publiek door uw bedrijf letsel kan oplopen en schadevergoeding kan eisen? Heeft u gebouwen, inhoud, bedrijfsuitrusting of voorraad om te verzekeren?

Dit zijn de meest populaire soorten zakelijke verzekeringen en de redenen waarom ondernemers deze mogelijk nodig hebben.

 

Openbare aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijke overweging als uw bedrijf in contact komt met het publiek, of dat nu bij u of elders is. Het kan u beschermen tegen schadeclaims voor letsel of schade van klanten, klanten, leveranciers of andere derden. De meeste winkels, restaurants, kappers, bouwers en handelaars sluiten deze verzekering af. Controleer uw klantcontracten om te zien of een bepaald niveau van wettelijke aansprakelijkheidsverzekering vereist is. Je kunt aansprakelijkheidsverzekering en opstalverzekering vinden online.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is belangrijk als uw bedrijf advies geeft of een professionele service biedt aan andere bedrijven, of als u te maken heeft met klantgegevens of intellectueel eigendom. Als je een fout maakt in je werk en je klant verliest geld en klaagt je aan, dan kan je beroepsaansprakelijkheidsverzekering de schadeclaims en juridische kosten dekken. Sommige beroepsorganisaties en toezichthouders eisen dat hun leden deze verzekering hebben, inclusief organen voor landmeters, accountants en architecten. Bezoek www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor meer informatie.

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor werkgevers

Als uw bedrijf personeel in dienst heeft, bent u waarschijnlijk wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering voor werkgevers te hebben. Dit dekt schadevergoedingsclaims van een medewerker omdat hij door zijn werk letsel, ziekte of schade heeft geleden. Bepaalde bedrijven zijn vrijgesteld van de wetgeving, waaronder sommige bedrijven die alleen naaste familieleden in dienst hebben. Om te zien of u bent vrijgesteld, raadpleegt u de Health and Safety Executive (HSE) -richtlijnen of vraagt u advies.